Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Costume de baie cool nu numai pentru tineri (VIDEO)

Căutați un costum de baie fabulos pe care toată lumea îl va invidia? Alegeți dintre trei costume de baie cu decupaje și zece culori de la brandul Sensis. Acestea sunt costume de baie de calitate realizate din țesătura de marcă italiană Carvico, apreciate pentru proprietăți precum rezistența bună la abraziune, rezistența culorilor, rezistența la clor și apă sărată, etc. Atunci când alegeți, nu uitați să urmăriți prezentarea noastră video la costume de baie .

 

Costumele de baie Sensis impresionează la prima vedere cu culori de neon și culori contrastante, efecte metalice, detalii elaborate, panglici și șiruri împletite. Sunt realizate în tăieturi căutate, cu accent pe feminitate. Îți accentuează bronzul și impresionează cu croială simplă, fără model.

 

Costumul de baie Stella subliniază frumusețea curbelor feminine. Chiloți de costum de baie se leagă pe părțile laterale cu șiret subțire, care întinde optic picioarele. Tăierea laterală dă o impresie seducătoare. Partea superioară are o tăietură originală, cu bretele duble. Una se leagă după gât și cealaltă se fixează la spate. Datorită bretelelor sutienul se potrivește bine și puteți ajusta adâncimea gâtului. De asemenea, depinde de tine cât de departe vor fi cupele.

 

 

Unul dintre cele mai vândute costume de baie este costum de baie Ester cu sutien stil bardot. Cu fixare la spate. Bretelele pot fi detașate, partea superioară ține bine și fără ele. Bronzul tău va fi uniform, iar decolteul tău va fi frumos chiar și cu umerii expuși. Chiloți de costum de baie au o croiala unică.

 

Costumul de baie Bikini Naomi este frumos și rebel. La prima vedere are o tăietură simplă îmbunătățită cu șireturi încrucișate la spate. Chiloții de costum de baie o talia mai joasă, evidențiază șoldurile și burta. În acest model de costum de baie o să aveți o vacanță la mare mai plăcută.