Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum alegem costumul de baie după siluetă? partea 1.

Articolele pe tema costumului de baie după tipul corpului, cum ar fi măr, pară, triunghi, triunghiul inversat și dreptunghiul au fost deja scrise nenumărate. Toți au un calcul clasic, faptul că trebuie să maschăm partea problematică și să evidențiem simetria figurii sau să o talie subțire, așa cum este evident la prima vedere. Vom încerca să ne concentrăm asupra problemelor în ansamblul lor și asupra problemelor tipice pe care le întâmpină femeile atunci când aleg un costum de baie - în funcție de structura figurii, dimensiunea bustului etc. În același timp, recomandăm costume de baie specifice din oferta noastră.

 

Silueta mai plinuță

O figură plină în costumul de baie sperie multe femei. Și nu contează dacă aveți o problemă în zona abdomenului, feselor sau coapsele. Nu este nevoie să purtați neoprenul de scufundări. La costumul de baie este important să alegeți tăietura și mărimea corectă și iubiți-vă așa cum sunteți. Doar așa poți face în costumul de baie paradă. Femeile mai plinuțe preferă în cea mai mare parte costumele de baie din o piesă sau tankini și este în regulă. Dar dacă aveți abdomenul format și decolteu frumos, nu există nici un motiv să renunți la costumul de baie din două piese cu chiloți taliei mai înaltă. Pentru o mai bună simțire a personajului tău alegeți și un pareo la plajă.

Silueta înaltă

Doamnele cu o siluetă mai înaltă ar trebui să aleagă costumul de baie din două piese cu rezoluție diferită de culoare a părții superioare și inferioare. Micșorează vizual silueta.

Silueta scundă

Pentru o siluetă scundă trebuie să vă concentrați asupra întregului efect. Preferate sunt costumele de baie două piese monocrome (sau cel puțin o nuanță similară). Monokinele monocrome din două piese și costumele de baie dintr-o singură piesă reprezintă o alegere excelentă.

 

Silueta neuniformă: picioare scurte

Sunt femei pe care natura nu le-a înzestrat cu picioare lungi. Caracterul lor pare dezechilibrat și trunchiul pare lung (sau picioare scurte, dacă doriți). Extensia optică a picioarelor apare când alegeți un costum de baie cu o tăietură mai mare a piciorului. Pentru costume de baie din două piese, căutați chiloți cu șiret de legare sau șolduri mai înguste. Costumul de baie întreg sau monokini vor ajuta, de asemenea, proporțional să egaleze silueta. Tabu sunt chiloți cu mânecuță.

 

 

Silueta cu umeri largi

Optic vă va îngusta umeri sutienul deschis la culoare (cu partea inferioară contrastantă) și cu legare după gât. Este mai potrivită pentru sânii mai mici, deoarece legarea din spatele gâtului ar putea să vă strângă prea mult. Are avantajul de a ridica sânii. 

 

Silueta cu umeri înguste

Bretelele costumului de baie ar trebui să fie întotdeauna în lateral și o culoare mai slabă ar trebui să apară în partea inferioară. Cu cât bretelele sunt mai late, cu atât efectul este mai bun.

 

Silueta fără talie

Pentru a crea o figura de clepsidra, sunt potrivite monokini sau un costum de baie dintr-o singură piesă cu un model care se înclină spre centru sau accentuează talia. Vă recomandăm costumul de baie din o piesă Ivana III, Daisy sau monokini Claude.

 

 

Nu te compara cu fotografiile "clonate" ale unor modele perfecte. Există foarte puțini dintre ei în întreaga lume. Atunci când alegeți un costum de baie, ascultăți gustul și urmați sfaturile dovedite. Evidențiați punctele tari. Dacă aveți o gleznă frumoasă arcuită, decorați-o cu o brățară dacă vă creșteți unghiile, faceți o manichiură și evidențiați-le dacă aveți părul lung (și / sau gros), aveți grijă de el. Gândește-te doar pentru un moment și vei fi mai încrezător în frumusețea ta. În vechiul costum de baie mai bine nu ieșiți și alegeți unul mai trendy.