Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Oferta proaspătă de primăvară

Primii mesageri ai primăverii - ghioceii și leucojumii - au înflorit deja și am început în sfârșit un nou sezon. Oferta noastră a fost împrospătată și extinsă. Primele noastre râmdunici au fost în mod tradițional costumele de baie. În noutăți am inclus costumele de baie din două piese, costumele de baie din o piesă pentru femei, tankini, șort de baie pentru bărbați, boxeri de baie pentru bărbați și costume de baie pentru copii.

 

Printre cele mai interesante modele de vară se găsesc în mod tradițional halatele de baie din bumbac, care pot fi minunate pentru o vacanță sau pentru petrecerea timpului liber la piscină. Au surprins cu broderii frumoase și modele preferate. În oferta noastră veți găsi halate de baie frote cu broderie, halate de baie din bumbac cu modele, halate de baie cu fermoar și halate de baie pentru copii .

Categoria de lenjerie maternă a trecut printr-o schimbare semnificativă. Aici am făcut un pas important înainte prin stabilirea a două noi categorii: colanți și pantaloni materni și rochii materne. Oferta lenjeriei materne a fost extinsă și cu sutiene pentru alăptare, cămăși de noapte materne și pentru alăptare, pijamale și lenjerie. Considerăm că mamele în așteptare vor aprecia o selecție mai bogată de haine și vor prefera să cumpere de la noi.

 

 

Purtați vara cămașă de noapte cu mânecă scurte sau pijamale cu mânecă scurtă în oferta noastră am inclus și curând și aceste modele.  Acestea includ cămăși de noapte din bumbac, pijamalele din bumbac pentru femei și pijamalele din bumbac pentru bărbați . Oferta noastră este împrosătată cu modele de la noul brand Rössli cu haine de noapte în stil elvețian, care sunt ambalate în cutii frumoase de cadouri.

Am extins și gama de ciorapi pentru femei și am relansat sortiemntul de ciorapii pentru femei. Extinsă a fost și gama de portjartiere, cele mai populare sunt de la brandul DKaren. Articole noi apar și în sortimentul de chiloți de bumbac.