Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Moda pentru copii din oferta noastră

Dacă aveți copii, veți aprecia că puteți cumpăra pentru dvs. și pentru copii într-un singur loc. Magazinul de lenjerie Alotex.ro include sortiment de copii în categoriile de costume de baie, cămăși, pijamale și halate de baie. Doar cu noi veți găsi cadouri și echipamente atractive pentru vacanța de vară pentru întreaga familie.

Pijamale pentru copii și cămăși de noapte pentru fete

Avem cămăși de noapte pentru fete și pijamale pentru copii cu modele distractive, în special cele de la brandul Taro. Dimensiunile disponibile sunt de la 98 la 158 (de la 3 la 15 ani). Avantajul este că puteți cumpăra sortimentul copiilor împreună cu produse pentru adulți și, astfel, să vă armonizați aspectul cu copilul. Tata cu fiul, sau mama cu fiica, se pot lăuda cu haine de noapte cu același model, care arată vesel și armonios. În fiecare an, venim cu o nouă colecție de haine de noapte Taro pentru cumpărăturile tale fericite. Alte branduri populare Kuba și Vienetta Secret.

Găsirea costumelor de baie de înaltă calitate, care nu sunt făcute în China, este destul de dificilă în magazinele online de astăzi. Cu produsele de la noi nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic. Costumele de baie pentru adulți și copii sunt confecționate din țesătură specială pentru costume de baie originară din Italia și alte țări europene. Alegerea este cu adevărat variată. Există costume de baie pentru băieți, costume de baie din o piesă pentru fete, costume de baie din două piese pentru fete (bikini) sau costume de baie din două piese cu sutien lambada. Anul acesta vă putem încânta cu o noutate - pentru fetița dvs. puteți cumpăra tankini practice pentru fete. La noi puteți găsii costume de baie de la brandul Winner sau Lorin.

Pentru încălzire după baie sau după înot cumpărați pentru copii halate de baie pufoase. Puteți alege din mai multe tipuri - halate de baie pufoase (cu fire lungi pe ambele părții), halate de baie subțiri frote (Mela), halate de baie frote (Ela, Kubik, Sara). Puteți alege de la brandul Madlen Style sau Dorota.