Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Costume de baie pe care trebuie să le ai

Este începutul lunii aprilie. Natura se trezește încet din somnul de iarnă, iar soarele privește timid din spatele norilor. Chiar dacă nu pare încă înotul în aer liber, colecția mult așteptată pentru sezonul de vară este aici. Inspirați-vă din ea și cumpărați-vă costumul de baie din magazinul ALOTEX.ro

În costumul nostru de baie toată lumea va privi spre tine. În acest an, tendințele sunt efectele metalice cool, șireturile și șnururi care se leagă pe părțile laterale, decupajele și volănașe de tot felul. Culorile sunt amestecate pentru a se potrivi tuturor. Florile și geometria încă domină tiparele. În curs sunt modelele mai colorate care atrag atenția. Costumul de baie din două piese se caracterizează prin culori diferite ale părții superioare și inferioare.

Costum de baie din două piese

Costumele de baie populare nu plictisesc și atrag privirile bărbaților - costume de baie din două piese. Oferim zeci de piese noi de la branduri renumite precum Lorin, Gabbiano, Self, Primo și altele. Avantajul incontestabil al achiziționării de la noi este că puteți combina diferite mărimi ale piesei superioare și inferioare. Costumul de baie se potrivește perfect. În plus, puteți achiziționa doar partea inferioară. Nu se recomandă purtarea chiloților de costume de baie umede, recomandăm să vă schimbați în timpul șederii la apă.

Bestseller Tankini Gabianno

Nu numai pentru femeile care ar dori să ascundă câteva kilograme în plus, tankini se potrivesc perfect. Una dintre piesele preferate este de tankini este modelul Tiffany în patru variante de culori diferite. Efectul push-up asigură un decolteu atrăgător.

Costum de baie din o piesă

Costumele de baie din o piesă căutate de femeile cu care a fost natura generoasă sunt disponibile în prezent până la mărimea 6XL. Costumul de baie din o piesă cu croiuri (monokines) este un hit de modă în care arătă bine femeile mai subțiri. Costumele de baie sport sunt ideale pentru înot sportiv.

Pareo la modă

Trebuie să-l ai. Pareo maschează perfect imperfecțiunile minore și înlocuiește hainele inutile din valiza ta în vacanță. Este ideal să aveți câteva eșarfe la îndemână pentru a vă asorta costumul de baie.

Anul acesta în vacanță, aruncă în urmă toate problemele, relaxează-te și bucură-te de privirile admirative. Vă dorim o vacanță relaxantă care să îndeplinească (depășește) toate așteptările.