Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Frumoasă nu numai la bal - lenjerie precum cireașa de pe tort

Maratonul de trei luni la bal este în plină desfășurare. Femeile au posibilitatea de a-și arăta frumusețea, așa că aleargă de la coafor la machiaj și manichiură sau de la închirierea rochiei de bal la magazinele de încălțăminte. Ceea ce mai lipsește este o lenjerie perfectă.

Aproape fiecare femeie este puțin nemulțumită de caracterul ei. Anul acesta, renunță la toate și încearcă ceva nou. Obțineți lenjerie modelatoare pentru a vă întări corpul, modela și aplatiza burtica în câteva secunde. Din oferta noastră pentru dans, recomandăm body modelator Vanilla și Vincenta, deoarece sunt fixată de două ori în timpul mișcării - în zona inghinală și cu bretele, sau o rochie fără bretele și fără mâneci, chiloții Vadis sau rochia modelatoare Vika. Au un plus mare - această lenjerie se îmbracă ușor, cea ce veți aprecia în special atunci când vizitați toaleta.

Dacă nu purtați lenjerie modelatoare, încercați chiloții fără cusături sau tanga care nu sunt vizibile sub îmbrăcăminte. Modelele perfecte Emili, Eldar sau Julimex.

Veți avea nevoie de un sutien pentru a crea un efect push-up. Având în vedere tipul de rochie ar trebui să vă gândiți la croială. Perfect pentru această ocazie este sutienul Paula cu bretele din silicon și fixare în față, sau Kaja pentru o rochie cu decolteu profund la spate sau sutienul universal din silicon care se lipește de corp ca o a doua piele.

Efectul push-up mai mare este obținut de pernițe modeloare din silicon.

 

7 sfaturi la sfârșit:

1. alegem lenjeria modelatoare în ceea ce privește direcționarea părții noastre problematice și rezistența strângerii

2. tivul chilotului nu trebuie să fie vizibil sub îmbrăcăminte - alegerea ideală este lenjeria fără cusături

3. sub rochia modelatoare, alegem modelul de tanga fără cusături sau chiloți fără cusături

4. sutienul cu efect push-up nu vă va ridica doar bustul, ci și încrederea

5. bretelele sutienului nu trebuie să fie deloc vizibile și să iasă de sub haine - alegeți un tip special de sutien sau înlocuiți bretelele cu cele de silicon

6. faux pas este alegerea greșită a culorii de lenjerie care este vizibilă - culoarea corpului este ideală (chiar dacă ai ales o rochie mai deschisă sau albă)

7. dacă doriți să vă măriți sânii, alegeți un sutien de silicon sau folosiți pernițe din silicon

 

Rochie modelatoare Vika                    Body modelator Vincent        Body modelator Vanilie

Sutien din silicon - cupe A, B, C