Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Lenjerie intimă - cele mai populare piese

Dacă ați decis să cumpărați prețioasei dvs. jumătăți lenjerie intimă ați decis bien. Dăruirea lenjeriei intime unei femei (și lenjerie pentru bărbați) este o adevărată declarație de dragoste care nu trebuie uitată. Cu toate acestea, nu ști ce lenjerie să alegeți. Nu este surprinzător, oferta noastră constă în mai mult de 250 de variante de chiloți, mai mult de 70 de tipuri de sutiene și mai mult de 60 de alternative la lenjeria de bărbați.

CHILOȚI ȘI SUTIENE

Achiziționarea lenjeriei intime unei doamne este o chestiune cu adevărat intimă, iar femeia ar trebui să fie conștientă de acest lucru pentru a comenta stilul de lenjerie pe care îl preferă. Poate că bărbații vor fi uimiți, dar în oferta noastră veți găsi opt tipuri de chiloți: croială clasică, chiloți brazilieni, hipster (hipster, chiloți cu talie joasă), chiloți cu mânecuță (boxeri pentru femei), chiloți francezi, chiloți cu talie înaltă (chiloți mai înalți), tanga și chilot modelator. Sutienul se poate alege din „doar” cinci tipuri de bază. Alegerea va fi și mai ușoară, deoarece oferta noastră cea mai largă include albul, negrul sau culoarea corpului.

Dacă aveți nevoie de sfaturi cu privire la alegerea unei croieli, aruncați o privire la lista noastră de tăieturi de chiloți sub denumrea Alegem tipul de chiloți sau o imagine de ansamblu a tipurilor de sutien sub denumirea Selectăm tipul de sutien în Consiliere. Este posibil să căutați lenjerie pentru femei după alte criterii, așa că am ales un ansamblu în funcție de caracteristicile chiloților de dantelă; chiloți cu imprimare, model și imagine; chiloți fără cusături; chiloți modelatori; chiloți tanga și chiloti brazilieni.

Chilot cu dantelă

Chilot cu model, imagine și chilot colorat

Chilot fără cusături

Chilot modelator

Tanga și chilot brazilian

Sutiene

LENJERIE INTIMĂ PENTRU BĂRBAȚI

Șort, boxeri și slip

Dacă căutați cadou pentru bărbați în magazinul nostru online veți alege cu siguranță. Puteți alege dintre un număr mare de modele geometrice populare, dar și imagini amuzante. Am selectat cu atenție șorturi, boxeri și slip de la branduri precum Cornette, Brubeck și Lama.