Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pijamale, cămăși de noapte și halate de baie pentru încălzire

PUFOASE

Pentru serile reci de iarnă, țesăturile pufoase sunt o alegere ideală. Nu numai că te pot încălzi rapid, dar sunt și stufoase și moi. În oferta noastră veți găsi pijamale pufoase, halate de baie pufoase și cămașă de noapte pufoase. Printre producătorii de sortimente pufoase se numără DN Nightwear, LL, Sensis, Dorota, DKaren și Regina. Dacă sunteți în căutarea acestui produs, alegeți un filtru pentru materialul pufos sau poliester.

Acestea sunt produse din poliester, care sunt realizate din părul tăiat mai lung de 3 milimetri. Părul poate avea grosimi și lungimi diferite, poate fi pe interior cât și pe exterior. Acest material mai este denumit și material soft, pluș sau lama (halate de baie DKaren).

Oferim un număr mare de halate de baie pufoase. Foarte populare sunt halatele de baie călduroase DKaren Diana și Eliza în douăsprezece culori, halate cu buline Magnolia în trei variații de culoare, halate pufoase cu cu broderie de la LL și, bineînțeles, halate pufoase cu urechi.

Motiv pisică sau iepuraș

Catus ecru                                                        Bunny                                      Felis

 

Motiv ursuleț și alte animale

Holiday                                               Mona                                               Lulu

 

CĂLDUROASE

Această categorie include pijamale și halate de baie din velur, pijamale frote și halate de baie, precum și pijamale  și cămăși de noapte de flanelă. Halate de baie calde termofrote (Lobelia, Lukas, Krokus, Megan) și de lână (Timea). Calde sunt denumite și acele modele care sunt confecționate din bumbac combinat cu un "strat termic" cald.

Pijamale calde din bumbac

Renata                                               Euphoria                                               Wally