Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Șase sfaturi utile, cum putem lega pareo

  • Legare - Vestă. Pe eșarfă creați prin legare două brațe laterale. Vor fi două benzi prin care puteți schimba brațele. Legarea apoi seamănă cu o vesta lungă.

  • Legare - Rochie cu colier în formă de T, în față. Strângeți eșarfa deasupra spatelui, trageți-o sub brațe și țineți ambele capete deasupra mâinilor. Le legați, răsuciți fiecare separat într-o spirală și apoi împreună aproximativ la jumătate din lungime. Puneți ambele capete în spatele gâtului la nod. Ascundeți capetele sub "colierul" creat.

  • Legare - Rochie cu colier în formă de T, în spate. Procedați ca la punctul 2, dar din spate. Este nevoie de un mic exercițiu, dar efectul va merita.

  • Legare - Rochie cu colier în formă de U. Acestă legare este foarte simplă și cu adevărat spectaculoasă. Doar întindeți pareo-ul peste spate, ghidați-l sub brațe, legați cele două capete superioare în mijloc și răsuciți-l într-o spirală. În cele din urmă, legați doar capetele după gât. Capetele se ascund sub "colier".

  • Legare - Rochie cu guler. Întindeți eșarfă de plajă în spatele dvs., încrucișați capetele și legați-le după gât. Simplu dar frumos.

  • Legare - Alotex - Fusta. Puneți eșarfă peste fese, strângeți-o în fața dvs. și legați capetele pe lateral. Dedesubt, luați celelalte două noduri și legați cu două noduri. Acest lucru creează o fustă elegantă, plisată, cu o fantă seducătoare pe un picior.