Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum se spală corect un costum de baie?

Cum poți prelungi durata de viață a unui costum de baie este cu siguranță bine de știut. În caz de manipulare incorectă a costumului de baie, reclamațiile nu poate fi soluționată pozitiv. Ca regulă generală, costumele de baie trebuie îngrijite ca delicate și, după utilizare, este întotdeauna necesar să le spălați în apă de la robinet folosind detergentul cât mai curând posibil.

Numai costumul de baie din material de calitate va arăta ca nou mult timp. Și noi oferim costume de baie de la cunoscutul producător italian Carvico. Pentru a vă rezista costumul de baie mai mult timp vă recomandăm să aveți două. Credeți sau nu, este un sfat neprețuit. Nu numai că veți prelungi viața costumului dvs. de baie, dar nu vă va deranja nici o problemă intimă. O idee bună este ca la costumul de baie cu două piese să achiziționați doar partea inferioară în locul unui costum de baie complet și să o utilizați ca rezervă.

 

1. Preveniți distorsiunea cupelor

Împachetați cu atenție valiza pentru vacanță. Cupele sutienului întărit pot fi pliate în jumătate și puse una în alta, puteți pune și șosete pentru a se susține reciproc. Dacă aveți mai multe sutiene întărite, le puteți pune lângă ele sau se pot pune una peste alta. Costumul de baie este mai bine dacă îl puneți în partea de sus a valizei. Aveți grijă atunci când uscați și spălați - deoarece cupele sunt mai predispuse la încovoiere atunci când sunt umede. După spălare, scurgeți cu atenție apa în prosop și uscați costumul de baie pe cuier sau în poziție orizontală. În niciun caz nu stoarceți și nu uscați costumele de baie în uscătorul de rufe - acestea pot fi deteriorate permanent.

                                                  

2. Evitați petele de protecție solară

Aveți grijă de toate produsele de protecție solară, deoarece acestea vor deteriora țesăturile de costume de baie și vor crea pete. Produsele pe bază de caroten sau cu agenți de colorare sunt cele mai dificile. Nu intră în panică, în majoritatea cazurilor pot fi îndepărtate cu un agent convențional de îndepărtare a petelor (inclusiv săpun). Cel mai bine este să vă ungeți înainte de a vă punte costumul de baie.

 

3. Aveți grijă la decolorare și spălați regulat

Ucigașii costumelor frumoase de baie sunt: sarea, clorul și razele soarelui. Pentru a reduce influența sării sau a clorului asupra țesăturii, se recomandă spălarea costumului de baie în apă de la robinet înainte de uscare. Apoi spălați-le cel puțin o dată pe lună cu detergent pentru produse delicate. Costumul de baie se poate decolora la expunerea lungă la soare (neadecvată este și expunerea la soare a pielii noastră). Modificarea culorii va provoca, de asemenea, transpirația noastră. Prin urmare, costumele de baie nu sunt recomandate pentru utilizarea într-o saună sau în solar. Costumele de baie nu ar trebui să fie uscate niciodată la lumina directă a soarelui, doar la umbră.

 

 4. Alegeți cu atenție locul unde stați

Materialul poate fi scos din țesătură sau pot fi formate găuri. Dacă doriți să vă bucurați de costume de baie pentru o lungă perioadă de timp, evitați toate suprafețele aspre, inclusiv toboganul, plajele pietruite etc.

                                          

 

5. Uscați și spălați costumele de baie în conformitate cu instrucțiunile de pe etichetă

Se recomandă spălarea costumului de baie manual, spălarea cu geluri pentru haine delicate și fără înălbire.Temperatura apei nu trebuie să depășească niciodată 40 ° C. Prin urmare, nu se recomandă să rămâneți în apă prea caldă (de exemplu în băi termale). Nu utilizați balsam pentru țesături; Ar trebui să fiți precauți atunci când stoarceți manual. Uscătorul de rufe nu este recomandat.

Costumele de baie nu trebuie lăsate umede pentru o perioadă lungă de timp într-o pungă de plastic sau în pungă mototolite. Acest lucru face ca țesătura să se înăbușe și să se deterioreze. Mai bine este ca costumul de baie umed să fie înfășurat într-un prosop.

 

Simbolurile care pot apărea pe eticheta costumului de baie: