Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Pareo, tunică, eșarfă sau fustă la plajă?

Pentru a vă face costumul de baie liber și atractiv, este de multe ori suficient: de exemplu, un accesoriu de plajă ales în mod corespunzător. Te învăluie plăcut și poate acoperi imperfecțiunile minore ale personajului. Pare gustos și feminin.

Cel mai folosit accesoriu pentru plajă este un pareo. Este o eșarfă mare de plajă care poate fi legată în jurul torsului în mai multe moduri, poate în funcție de dispoziție. Poate deveni o fustă, o vestă sau o rochie lejeră. Cum să legați pareo poate fi inspirat în Centrul nostru de consiliere. Frumoasă arată pe plajă și eșarfa lungă cu franjuri.

 

Eleganță ținutei tale adaugă și o tunica de plaja. Tunica de plajă este perforată și, prin urmare, foarte aerisită și se usucă rapid. Puteți utiliza, de asemenea, ca un top sau  tricou.

Fustele sau rochiile de plajă sunt, de asemenea, foarte confortabile. Vei fi îmbrăcat într-o clipă și poate fi folosit oriunde.

Marele avantaj este și faptul că accesoriile pentru plajă nu ocupă prea mult spațiu în bagaje. În vacanță la mare este atunci tovarășul ideal pentru fiecare zi.