Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum să alegi costum de baie pentru bărbați?

Cine nu ar vrea să arate bine. Dacă sunteți în căutarea unor costume de baie gustoase și elegante, atunci sunteți în locul potrivit. Pentru o mai bună orientare în categoria de costume de baie am pregătit pentru tine un filtru numit Tipuri de costume de baie plasat în parametri detaliați. Credem că cumpărăturile vor fi mai ușoară și selecția de costume de baie mai transparentă. Costumele pentru bărbați sunt împărțite în trei categorii:

Bermude - pantaloni scurți - Șort

Oricine va încerca șorturile de baie nu va mai dori alceva. Domnii se simt foarte confortabil în ele (nu străng figura) și apreciază buzunarele practice. Bermudele și pantalonii scurți sunt realizate din material cu uscare rapidă, nu este elastic, dar ferm. În interior, există o plasă de îmbrăcăminte sau o căptușeală elastică pentru a menține costumul de baie în poziție în timp ce înotați. Unele produse nu au căptușeală. Avantajul acestor costume de baie este utilizarea lor variabilă- cum ar fi costum de baie sau îmbrăcăminte.

Boxeri

Costume de baie stil boxer sunt cele mai vândute costume de baie pentru bărbați. Sunt tipice cu extindere pe picior, care poate fi ușor diferit în lungime. Costumele de baie sunt elastice și adesea cu șnur. Avem cea mai mare selecție de costume de baie pentru bărbați stil boxeri - mai mult de treizeci de variante. Vă recomandăm costumele de baie Alpha Male .

Slip

Costumele de baie slip sunt preferați de bărbați sportivii. Ele sunt strânse, suple și elastice și se mențin bine pe corp. Sunt extrem de potrivite pentru înotul de fitness.