Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Costum de baie din două piese: tipuri de costume de baie

Satisfacția clienților noștri este prioritatea noastră. De aceea, ne punem capul împreună pentru a vă îmbunătăți și simplifica cumpărăturile. În mod tradițional, întâlnim toate femeile cu dimensiuni diferite ale părților superioare și inferioare. În selecția de modele individuale puteți profita de posibilitatea de a cumpăra costume de baie de diferite dimensiuni. Cu toate acestea, am creat recent un filtru simplu în funcție de tipul de îmbrăcăminte de baie, care poate face cumpărăturile costumului de baie mai rapid și mai plăcut. Am împărțit costumele de baie din două piese în trei tipuri de costume de baie bikini, elegante și sportive.

Bikini

Costum de baie elegant

În categoria costumelor elegante am inclus costumele de baie din două piese, cu modele florale și distinctive, cu sutiene push-up, bardot și bandeau. Bandeau este un sutien tipic soft, în timp ce push-up și bardot tind să ridice bustul și să creeze un decolteu mai complet. Acestea sunt cele mai vândute tipuri de costume de baie populare la femei de toate personajele.

Costume de baie sport

Femeile sportive vor aprecia gama noastră foarte largă de costume de baie din două piese. Aceste costume de baie se caracterizează printr-o croială simplă, fără înfrumusețare. Puteți alege între sutien cu cupe triunghiulare sau sutien sport cu bretele largi sau înguste. Chiloții pot fi  în stil boxeri sau panty.