Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum îngrijim corect lenjeria funcțională?

Îți place să exersezi? Atunci cu siguranță ai nevoie de hainele funcționale. Îmbunătățește sentimentul bun în timpul antrenamentului cu 150% ... Pentru a beneficia maxim de sport am pregătit nu numai o colecție de îmbrăcăminte de fitness, ci și  lenjerie de corp pentru femei și bărbați. În oferta noastră veți găsi lenjerie funcțională pentru bărbați, lenjerie funcțională pentru femei, sutiene sport și colanți sport. 

Funcțională este îmbrăcămintea sport care are proprietăți de termoreglare, absoarbe umezeala de pe piele are greutate redusă și proprietăți extra elastice. 

8 beneficii ale îmbrăcămintei funcționale:

  • nu necesite mult timp de uscare
  • în timpul exercițiilor nu se lipește pe corp
  • vă oferă libertatea necesară
  • bustul. va fi perfect întărit datorită sutienului sport
  • marginile nici cusăturile nu strâng
  • pielea poate respira liber, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pete dureroase sau reacții alergice
  • rezistă o perioadă mai lungă

 

Îmbrăcăminte funcțonală se spală la fel ca cea fină

În rufele funcționale, microparticulele de sare sunt depozitate permanent, ceea ce poate bloca porii rufelor. Prin urmare, este important să utilizați detergenți de rufe special tratați pentru spălare. Este întotdeauna recomandabil să vă familiarizați cu metoda recomandată de spălare cu etichete. Cele mai multe sunt lavabile la mașină până la 40 ° C. Alegeți un program de spălare delicat sau un program sportiv. În nici un caz nu utilizați balsam de rufe, puteți deteriora permanent fibrele (de asemenea, aveți grijă la detergenții cu balsam de rufe). Spălați întotdeauna pe dos.  Pentru lenjerie de corp este de asemenea recomandat să folosiți o pungă textilă pentru spălarea ușoară a lenjeriei de corp.

Uscătorul nu este recomandat pentru hainele funcționale

Nu se recomandă uscarea în uscător. Îmbrăcămintea se usucă repede, deci nu este un dezavantaj. Călcarea este posibilă la unele produse - urmați instrucțiunile producătorului.

 

 

    Jarka - ALOTEX.ro