Căutare

Conectați-vă

Parolăuitată

Sunt aici pentru prima dată și doresc să măînregistrez

Cum să utilizați în mod corespunzător un sutien de silicon auto-susținere?

 

Fără vânătăi de la sutien, bretele care taie pe umăr sau sutienul vizibil sub haine. Cu acest sutien trendy

Sutienul de silicon este potrivit pentru rochii cu spate tăiat sau cu decolteu prSutienul de silicon ( sutienul cu auto-aderare ) ține ferm la loc, dar include, și bretele de silicon și fixarea de silicon. Este fabricat din silicon medical de calitate. Se fixează pe corp ca o a doua piele și poate crește bustul cu 2-3 mărimi.

Oricine a încercat-o poate spune că poartă un alt sutien complet diferit. Sunt disponibile patru mărimi de cupă: A, B, C, D (depinde de stoc).

 

De asemenea, puteți utiliza tampoane de silicon concepute pentru sutienul clasic. Aceste tampoane cresc și modelează bustul și creează un decolteu mai complet. Datorită materialului confortabil în culori și atingeri care seamănă cu pielea umană și asigură uzură și libertate discretă. Înainte de a vă introduce în sutien, încălziți tampoanele pentru câteva secunde în mâini și plasați-le în funcție de cerințele dvs. pentru a produce efectul dorit de ridicare sau apropiere.

 

O altă opțiune este un sutien de auto-menținere cu un strat interior de silicon . La prima vedere, seamănă cu un sutien clasic, astfel este mult mai preferat. Pentru utilizare, urmați aceleași instrucțiuni ca și pentru un sutien de silicon.

 

Instrucțiuni pentru utilizarea sutienului cu silicon:

  • Nu utilizați produse cum ar fi creme, balsamuri, pulberi sau parfumuri pe zona aplicată înainte de a utiliza sutienul. Punem sutienul pe piele curată și uscată.
  • Mai întâi, desprindeți clema centrală și scoateți folia protectoare pentru al păstra pentru utilizare ulterioară. Cupele sunt blocate separat. După aplicarea cupei, împingeți- l pe piele timp de câteva secunde. Selectați aceeași procedură pentru cea de-a doua cupă și, în cele din urmă, activați clipul. Cu cât depărtați cupele, cu atât este mai mare efectul push-up.

  • După utilizare, clătiți sutienul cu apă cu săpun și lăsați-l să se usuce la temperatura camerei (nu frecați), apoi acoperiți din nou folia de protecție .

  • Nu lipiți pe pielea iritată sau rănită.